آریو پرواز

اطلاعات ویزا

ویزای توریستی کانادا
توریست از نظر کشور کانادا:
توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند.
این سفر می تواند به هدف انجام یکی از 3 مورد زیر باشد:
• تعطیلات
• دیدار خانواده
• انجام بیزینس
پیش نیازهای ویزای کانادا
برای دیدن کانادا باید:
پاسپورت معتبر داشته باشید
• شرایط سلامتی خوبی داشته باشید
• افسر مهاجرت را متقاعد ...
ویزای توریستی کشور فنلاند
اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.
اگرچه برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند، بنابراین اگر ...
ویزای انفرادی :
o مدت خروج : حداکثر 3 ماه
o مدت اقامت : حداکثر 1 ماه
o اجازه ی خروج : فقط 1 بار و غیر قابل تمدید
مدارک لازم ویزای انفرادی:
• اصل گذرنامه ( حداقل 6 ماه اعتبار)
• دو قطعه عکس رنگی 4*3 زمینه روشن
توضیحات:
o حضور صاحب گذرنامه یا بستگان درجه اول هنگام تحویل مدارک الزامی است.
o زمان تحویل ویزا بین 2 الی 10 روز کاری خواهد بود.
o سفارت عراق هیچ گونه مسئولیتی در قبال عبور زائران از ...
ویزای توریستی سنگاپور به اشخاصی تعلق می‌گیرد که با اهداف توریستی و گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، از طریق آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند انجام می گیرد. 
ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌صورت ا ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار را به مسافر نمی‌دهد. ...
1 2 3 4 5  ... 

عضویت در خبرنامه

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید