آریو پرواز

ویزای ایران

ویزای ایران

چگونگی اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و غیر ایرانی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایران

    مرحله اول) تکمیل فرم شماره یک:
    .(مشخصات شخص دعوت کننده (میزبان) + اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده (میزبان) + کد ملی شخص دعوت کننده (میزبان
    مرحله دوم) تکمیل فرم شماره دو:
    .(مشخصات شخص دعوت شونده (میهمان) + اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده (میهمان
    مرحله سوم) تکمیل فرم شماره سه:
    .(تعیین مکان اقامتی شخص دعوت شونده (میهمان
    مرحله چهارم) پرداخت وجه و دریافت کد رهگیری:
    .هزینه کارمزد دریافت ویزای ایران به آژانس سفری دیگر مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ ریال است.

شرایط اخذ ویزای ایران

    شما می توانید با مراجعه حضوری به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام به اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزای ایران هستند اقدام به این کار کنید، از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و همچنین مدت زمان صدور روادید تا حد قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت.
    در این روش یک دعوت نامه از سوی آژانس برای شخص دعوت شونده صادر می شود. در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران به دریافت روادید، کد دعوتنامه از سوی آژانس به مسافر اعلام می گردد و شخص دعوت شونده با مراجعه به کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد، می تواند ویزای خود را دریافت کند.
    ویزای ایران 60 روز اعتبار دارد، مسافرین و میهمانان می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. همچنین در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا 60 روز قابل افزایش خواهد بود.
    مدت زمان انجام مراحل اخذ دعوتنامه توریستی ایران (ویزای ایران) ۷ الی ۱۰ روز کاری می باشد.
    محل اخذ روادید باید توسط میهمان مشخص شود.
    دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.
    اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
    دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود.

قانون ویزا در ایران به سیاستی اطلاق می‌شود که اکثریت شهروندان کشورهای خارجی جهت ورود و اقامت در ایران بدان نیازمندند، این مورد برای دارندگان گذرنامه آمریکایی ممکن است چندین ماه طول بکشد.و حتی برخی از آمریکایی‌ها با یک ویزای معتبر نیز به جهت ورود به ایران دچار مشکل شده‌اند و با درخواست آنان موافق نشده‌است. شهروندان اسرائیلی به‌طور کلی حق سفر به ایران را ندارند.


جدا از صدور ویزای فرودگاهی که دولت ایران امکان آن را برای تسهیل در سفر اتباع و گردشگران خارجی به این کشور فراهم کرده، اتباع هفت کشور سوریه، لبنان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، بولیوی، مصر و گرجستان می‌توانند بدون ویزا و فقط با داشتن گذرنامهٔ معتبر، مُهر ورود به ایران را دریافت کنند و برای مدت زمانی مشخص طبق آنچه دولت ایران با توجه به توافقات دیپلماتیک و قوانین حاکمیتی تعیین کرده است، به کشورمان سفر کنند.

بر این اساس شهروندان سوریه ۹۰ روز، گرجستان ۴۵ روز، بولیوی ۳۰ روز، مصر ۲۰ روز، لبنان و جمهوری آذربایجان هر یک به مدت ۱۵ روز بدون آن که به ویزا نیاز داشته باشند می‌توانند در ایران بمانند و اگر بیش از این سفر طولانی تری داشتند باید برای گرفتن ویزا از طریق نمایندگی‌های وزارت خارجه اقدام کنند.

اتباع خارجه بسیاری از کشورها همچون آمریکا برای سفر ۱۴ روزه یا کمتر بدون اخذ هرگونه ویزا می‌تواندد در جزیره کیش اقامت کنند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای ایران با ما تماس بگیرید. 24 34 54 88 - 021

تورهای لحظه آخری

در صورتی که تمایل دارید پیامک و آفرهای ما را دریافت کنید فرم زیر را تکمیل بفرمایید.

اطلاعات تماس

آدرس : سهروردی شمالی نبش کوچه آزادی پلاک 276 طبقه سوم واحد 14
تلفن : 02141365 -
فکس : 88543424 -
ایمیل : info@arioparvaz.com

آخرین پست های ما

    © کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به شرکت آریو پرواز قرن می باشد. طراحی سایت و بهینه سازی سایت : ایده پویا