آریو پرواز

فریت یا اضافه بار مسافری

فریت یا اضافه بار مسافری

 

همه چیز درباره فریت بار یا اضافه بار مسافری

 

یکی از علاقه مندی هایی که مطمئنا بسیاری از ما آنرا در سر داریم و شاید هر روز به آن فکر میکنیم بحث مهاجرت است. همانطور که میدانید مهاجرت به کشورهای خارجی دارای شرایط خاصی است که می بایست هر یک از آنها را به ترتیب رعایت نمایید تا بتوانید به راحتی به سفر خود رفته و بازگردید.

اصلی ترین مورد در یک سفر خارجی گرفتن ویزا و اقامت است که برای دریافت آن لازم است تا در کنار صرف زمان و هزینه گاهی پیش زمینه هایی را نیز مانند تسلط به زبان انگلیسی یا دارا بودن مدرک تحصیلی و یا شغلی مناسب را فراهم آورید.

اگر جز آن دسته از افرادی هستید که از هزار خم دریافت ویزا رد شده اید و حال به فکر جمع کردن چمدان و وسایل خود هستید مطمئنا نام فریت بار به گوش شما خورده است.

از آنجایی که بسیاری از افرادی که با این کلمه و مفهوم آن غریبه هستند اولین باری است که به یک کشور خارجی سفر یا مهاجرت می کنند و اطلاعات کمی در این زمینه دارند مایلیم تا این مقاله را مخصوص توضیح همه چیز درباره فریت بار قرار دهیم از این رو توصیه می کنیم که تا انتها با ما همراه باشید.

 

اضافه بار

 

فریت بار چیست؟

 

فریت بار یا همان اضافه بار به مجموع بارهای مازاد بر باری که مسافر مجاز به حمل آن به درون هواپیمای مسافربری است گفته می شود. این دسته از بارها با نام اضافه بار شناخته شده و شخص می بایست پس از طی کردن مراحل قانونی اضافه بار خود را به گمرک فرودگاه تحویل داده تا به وسیله هواپیماهای مخصوص حمل بار به کشور مقصد مد نظر مسافر ارسال شود. برای اینکه بتوانید فریت بار خود را بدون مشکل به کشور مقصد خود ارسال کنید لازم است تا نکات و قوانین و مقرراتی را رعایت کنید که در صورتی که تا انتها با ما همراه باشید با کلیه این موارد آشنا خواهید شد.

 

چه وسایلی لازم است؟

 

بسیاری از افرادی که به دنبال مهاجرت به یک کشور خارجی هستند در دو دسته قرار میگیرند. یکی از این دسته ها افرادی هستند که تمام وسایل خود را فروخته و مایلند تا در خارج از ایران زندگی جدید خود را از صفر آغاز کنند. با توجه به اینکه ممکن است شما در چند ماهه اول حضورتان در کشور خارجی کار و درامدی نداشته باشید و لازم باشد که با دلارهایی که از ایران میبرید زندگی کنید این کار مقداری ریسک پذیر است.

دسته دیگری از افراد آن دسته ای هستند که وسایل اضافی خود را فروخته و بخش اصلی آنرا با خود می برند که نیاز به خرید مجدد آنها در خارج نباشد. از جمله این وسایل می توان به پتو، ملحفه، بالشت، وسایل آشپزخانه، کفش، فرش، وسایل خوراکی و تزئینی اشاره نمود.

 

این کار اصولی ترین کاری است که می توان نمود اما همین قضیه شما را مشمول قوانین مربوط به اضافه بار مسافری می کند که لازم است در رابطه با قواعد و قوانین مربوط به آن اطلاعات بیشتری به دست آورید.

 

 

برای شروع مهاجرت از کجا شروع کنیم؟

 

از جمله اصلی ترین مواردی که در زمان شروع جمع کردن وسایل برای مهاجرت خود لازم است تا به آن توجه ویژه ای داشته باشید بحث بسته بندی درست و اصولی بارهایتان است. برای این منظور پیشنهاد می کنیم که از کارتن های 5 لایه استفاده کنید. این کارتن ها ضربه گیری مناسبی داشته و این امکان برای شما خواهد بود که بارهایتان با کمترین میزان خطر آسیب دیدگی رو به رو باشند. همچنین به یاد داشته باشید که وسایل شکستنی خود را درون پلاستیک های حباب دار قرار بدید تا نگرانی از بابت آسیب دیدن آنها نداشته باشید.

 

نکته مهم در هنگام بسته بندی

 

پس از بسته بندی هر کارتون برای راحتی کار خود و همچنین اطمینان خاطر بیشتر می توانید بر روی کارتن های خود دو برچسب بزنید. بر روی یکی از برچسب ها عددی را منظور کنید و در دفتری یاد داشت کنید که به عنوان مثال در کارتن شماره یک چه وسایلی را قرار داده اید تا پس از رسیدن به مقصد اولویت باز کردن کارتن ها را مشخص کنید.

بر روی برچسب دوم نیز یک آدرس و یک شماره تماس را یادداشت کنید این کار باعث می شود تا در صورتی که بار شما گم شد به راحتی شخص یابنده بتواند آنرا به دست شما برساند.

 

در مرحله بعد از بسته بندی بارها چه کنیم؟

 

پس از اینکه بارهای خود را بسته بندی کردید از یک هفته قبل از سفر می توانید بارهای خود را به فرودگاه ببرید. برای این منظور می بایست به بخش گمرک و باربری رفته و به یکی از باجه ها مراجعه کرده و فرم های مربوطه را تحویل گرفته و مشخصات خود را در آنها وارد کنید.

 

در بخش دیگری از فرم ها لازم است تا محتویات بار را به صورت خیلی کلی اعلام کنید. لازم است تا اصل و کپی پاسپورت خود را به همراه یک نسخه از بلیط خود به همراه داشته باشید. توجه داشته باشید که ارسال فرش دستی در بار فریت ممنوع است و می بایست از راه های تعیین شده برای ارسال فرش در بار فریت اقدام نمایید.

 

 

 

 پس از پر کردن فرم لازم است تا به حراست گمرک مراجعه نمایید. در این بخش لازم است تا فرم شما به امضای مسئول حراست مربوطه برسد. پس از مراجعه به مسئول حراست معمولا با پرسیدن چند سوال در رابطه با زمان سفر و مقصد آن و همچنین کلیتی در رابطه با نوع بار برگه های شما امضا می شود اما ممکن است برخی از مامورین حراست لازم بدانند که برخی از کارتن های شما را برای کسب اطمینان باز کنند.

 

در مرحله بعد نوبت به وزن کشی بار شما خواهد شد. در صورتی که تعداد کارتن های شما کم باشد به وسیله ترازو وزن بار شما کارتن به کارتن محاسبه می شود اما در صورت زیاد بودن آن بار به صورت کلی سوار بر وانت شده و وانت بر روی باسکول رفته و سپس وانت بدون بار بر روی باسکول رفته و به این صورت وزن بار شما محاسبه می شود.

 

ارسال مایعات در فریت بار ممنوع است!

 

توجه به این نکته مهم بسیار واجب است که ارسال هر نوع مایعاتی از قبیل لاک، اکسیدان، عطر، رنگ مو، اسپری، عرقیجات و... در فریت بار ممنوع بوده و ممکن است سبب باز شدن بار شما شود. همچنین توجه داشته باشید که در صورتی که قصد ارسال اسباب بازی فرزندانتان و یا وسایلی از قبیل کنترل و ساعت را دارید که برای کارایی آنها لازم است تا باتری در آنها قرار داده شود لازم است تا از قبل نسبت به دراوردن باتری آنها اقدام نمایید.

 

مرحله بعد گونی کشی یا پالت بندی خواهد بود:

 

در مرحله بعد پس از عبور بار شما از ایکس ری لازم است تا یکی از روش های بسته بندی کلی را انتخاب کنید که شامل گونی کشی و پالت بندی می شود. برای گونی کشی برای هر گونی مبلغی از شما دریافت می شود و برای پالت بندی با وجود هزینه بیشتری که ممکن است برای شما داشته باشد این مزیت برای شما فراهم خواهد شد که همه بار شما به صورت یکجا قرار داده شده و شخص نسبت به جا به جایی آنها اقدام نکند و کلیه بار با کمک خودروهای مخصوص جا به جا شود و همین امر سبب می شود که بار شما به علت پرت شدن و یا افتادن احتمالی از دست مامور انتقال آسیب نبیند.

توجه داشته باشید که با توجه به اینکه در هنگام وزن کشی و بسته بندی نهایی به پرداخت هزینه هایی نیاز خواهید داشت لازم است تا مقداری وجه نقد با خود به همراه داشته باشید تا برای پرداخت وجوه مورد نظر به مشکل خاصی برخورد نکنید.

 

 

هزینه هایی نهایی فریت در ایران

 

یک قانون که شاید عجیب به نظر برسد و در فریت بار انجام می شود این است که هر چه بار شما بیشتر باشد هزینه آن برای شما به مراتب کمتر خواهد بود. از این رو توجه داشته باشید که بارهایی که کمتر از 100 کیلوگرم وزن داشته باشند هزینه بالایی دارند و شاید ارزش ارسال نداشته باشند این در حالی است که بارهای بین 100 تا 250 کیلوگرم حدود 4 دلار و از 250 کیلوگرم به بالا 3.5 دلار هزینه برای شما در بر خواهند داشت.

 

هزینه های مربوط به حراست و باسکول کشی و همچنین کلیه کارهای اداری لازم است تا بین 70 تا 100 هزار تومان را در نظر بگیرید. کارگران بخش فریت بار همگی حقوق بگیر هستند ولی طبق قانون نانوشته در صورتی که مایلید تا بار شما با توجه ویژه ای حمل شود می توانید دستمزدی برای آنها نیز در نظر بگیرید.

هزینه پالت بندی و تسمه و سلفون کشی هم در حدود 80 هزار تومان خواهد بود و هر گونی نیز 8 هزار تومان هزینه خواهد داشت. در صورتی که در بار شما وسایل شکستنی قرار دارد لازم است تا نسبت به دریافت برچسب شکستنی است را دریافت نمایید و بر روی بار خود الصاق کنید.

 

آخرین کارهای فریت

 

پس از اینکه بارهای خود را در ایران تحویل دادید می توانید تمرکز خود را فقط بر روی سفر متمرکز کنید. پس از رسیدن به مقصد با شماره ای که بر روی بارنامه قید کردید تماس می گیرند و از شما برای تحویل گرفتن بارتان دعوت میکنند تا در ساعات اداری به اداره گمرک آنها مراجعه کنید.

برای ترخیص کالاهای خود لازم است تا مرحله ارزش گذاری کالای خود را انجام دهید، این مرحله از اهمیت خاصی برخوردار بوده و لازم است تا صداقت لازم را در انجام آن لحاظ کنید. هر آنچه در بسته های خود دارید را اعلام کنید و برای ارزش گذاری نیز یک رقم نسبی ارائه نمایید.

 

 

در صورتی که از شما مبلغ ارزش کل بسته ها را پرسیدند و یا از شما پرسیدند که وسایل نو هستند حتما جواب دهید که این وسایل زندگی شما در ایران بوده و از نوع کارکرده هستند. در صورتی که از نو بودن وسیله ای مطلع شوند مطمئنا گمرک سنگینی گریبانگیر شما خواهد شد در صورتی که برای کالاهای استوک و کارکرده رقم بسیار پایینی را برای گمرکی از شما دریافت میکنند.

 

توجه به این نکته ضروری است که مبلغ بارنامه شما در ایران به همراه 6 درصد مالیات ایران به دلار آمریکا محاسبه می شود و در کشور مقصد نیز ارزش گذاری با نرخ آن کشور صورت می گیرد که می بایست از آن نیز اطلاع کسب نمایید.

 

نکته پایانی در رابطه با اضافه بار

 

کلیه اتفاقاتی که در ارسال اضافه بار به خارج از کشور ممکن است رخ دهد نسبی بوده و ممکن است برای هر مسافری داستان متفاوتی رخ دهد اما به صورت کلی می توان با انجام یک سری اقدامات از بروز بسیاری از مشکلات ثابتی که در راه ارسال اضافه بار همه مسافران وجود خواهد داشت جلوگیری کرد و ارسال بارها را بهتر و سریع تر انجام داد.

امیدواریم با مطالعه این مقاله دانش شما در رابطه با فریت بار یا همان اضافه بار به حد مطلوبی افزایش یافته و بتوانید به سادگی وسایل و لوازم مورد نیاز خود را به کشور مقصد خود ارسال نمایید.



برچسب ها

تورهای لحظه آخری

اطلاع از قیمت و رزرو تور

در صورتی که تمایل دارید پیامک و آفرهای ما را دریافت کنید فرم زیر را تکمیل بفرمایید.

اطلاعات تماس

آدرس : سهروردی شمالی نبش کوچه آزادی پلاک 276 طبقه سوم واحد 14
تلفن : 02141365 -
فکس : 88543424 -
ایمیل : info@arioparvaz.com

آخرین پست های ما

instagram.com/arioparvaz

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به شرکت آریو پرواز قرن می باشد. طراحی سایت و بهینه سازی سایت : ایده پویا